Yenidoğan Bebek Kıyafetleri

Yenidoğan Bebek Kıyafetleri

 

 

Yeni anne baba olacak çiftlerin en güzel ve en coşkulu heyecanlarından biri de bebek sahibi olmaktır. Bebeğinize kavuşacağınız o ilk an’a kadar her geçen gün binbir hevesle ve özenle bebeğinizin alışverişine çeşit çeşit kıyafetler, oyuncaklar ve eşyalar eklemeye devam ediyorsunuz. Peki bebeğinize ilk doğduğu andan itibaren hangi kıyafetleri giydirmeli ve bu kıyafetler nasıl özelliklere sahip olmalıdır?
 

Bebeğinizin İlk Kıyafeti ‘Yenidoğan Bebek Kıyafetleri - Hastane Çıkış Seti’ 

Aylardır heyecanla beklediğiniz o gün geldi! Bebeğinizi kucağınıza almaya hazırlanırken, aileye katılacak bu minik ferdin dünyaya gözünü açtığı anda, ilk temasını sağlayacağı kıyafetler işte bu noktada oldukça önem kazanıyor.

‘Yenidoğan Bebek Kıyafetleri’ ya da bilinen adıyla ‘Hastane Çıkış Seti’ yeni doğan bebeğinizin hassas cildini sıcacık ve yumuşacık saracak yüzde yüz doğal pamuk kumaştan oluşmalıdır. Çıtçıtlı, düğmeli ve hafif kumaşlara sahip kıyafetler bebeğinizi rahatlıkla giydirip çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Sentetik, yapay kumaşlar, fermuarlı, dantelli, boncuklu, tüylü, taşlı veya benzeri aksesuralara sahip kıyafetleri tercih etmemelisiniz.
 

Yeni Doğan Bebek Kıyafetlerinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir? 

Bebeğinizin kıyafetleri doğal, esnek, hafif ve nefes alan bir dokuya sahip olmalıdır. 

Bebeğinizin rahat hareket etmesini sağlamalıdır ve alerji yapmamalıdır. 

Yeni doğan bebek kıyafetleri terletmemeli, zararlı maddeler ve kimyasal boyalar içermemelidir. 

Yüzde 100 doğal pamuk kumaş ve güvenilir bir marka özelliğine sahip olmalıdır.
 

Yenidoğan Bebek Takımı veya Hastane Çıkış Seti Kaç Parçadan Oluşur?

Bebeğiniz ilk doğduğunda vücut ısısı düşük olacağı ve üst düzey hijyenik bir dokuya sahip olacağı için vücut hassasiyetine uygun kıyafetler giydirilmelidir. Yenidoğan Bebek Setleri ya da Hastane Çıkışı Kıyafetleri genellikle iç zıbın, uzun kollu badi, kısa kollu badi, şapka başlık, eldiven, pijama takımı ve battaniyeden oluşmaktadır.

Bebegg’in yüzde 100 antialerjik pamuktan, GOTS ve OEKO- TEX sertifikalı ürünlerden oluşan Yeni Doğan Bebek Setleri ve Hastane Çıkış Seti detaylarına bu linklerden ulaşabilirsiniz. Birbirinden sevimli minik hayvan motiflerinin yer aldığı koleksiyonunda Tavşan Yenidoğan Seti, Aslan Yenidoğan Seti, Ayıcık Yenidoğan Seti, Fil Yenidoğan Seti, Zürafa Yenidoğan Seti bebekler için neşeli ve eğlenceli bir kombin sunuyor.
 

10 Parça ve 11 Parça Yeni Doğan Bebek Setlerinin İçinde Neler Var?

Yenidoğan bebeğinizin hassas cildini saran organik ürün gruplarımız 10 parça ya da 11 parçadan oluşmaktadır. Koleksiyonlarda zarf kapama bodyler, bebeğin tırnakları ile kendisini çizmemesi için eldivenli zıbınlar, çıtçıtlı kıyafetler, şapkalar, başlıklar, uzun ve kısa kollu badiler, tulumlar, önlük, eldiven gibi cildi tahriş etmeyen ihtiyacınız olan pek çok fonksiyonel ürün yer alıyor.

Yenidoğan setine ek olarak doğal dallar, çiçekler ve ham bezden oluşan kapı süsüyle birlikte setin en keyifli parçalarından biri olan uyku arkadaşının dahil olmasıdır. Hastane odanıza ve bebeğinizin odasına doğal bir şıklık katan Bebegg’in en sevilen ürünlerinden biri olan sevimli uyku arkadaşı hafifletilmiş doğal pamuk ipliklerden örülmüş olan yüzde yüz organik bir üründür. Bebeğinizin uykuya geçişini kolaylaştıran ve hassas tenine zarar vermeyen uyku arkadaşı bebeğinizin en iyi arkadaşı olacak.
 

Yenidoğan Bebek Setlerimizde Kullanılan Kumaşın Özellikleri Nedir?

Yenidoğan Bebek Setleri ve Hastane Çıkış Kıyafetlerinde kullanılan kumaşın kalitesi, bebeğinizin cildini zararlı dış etkilerden korur ve gelişimine fayda sağlar. Ürünlerimizde kullandığımız yüksek performanslı kumaşların en önemli özelliği alerjik astım, nörodermat ve ev tozu alerjisi ve benzeri hastalıkların öncelikli yenidoğan bebeklerin ve sonrasında ise tüm yetişkinlerin ataklarını maksimum derecede minimize etmektir.
 

Geliştirilen bu akıllı kumaşların diğer özellikleri ise şunlardır: 

  • Anti-bakteriyel ve anti- oksidan olması, 
  • Nefes alabilen kumaş yapısı,
  • Nem seviyesini besleyip dengelemesi,
  • Yumuşak tuşe, hafif ve konforlu olması, 
  • Bakterilerden kaynaklı kokuları azaltıcı etkisi, 
  • Cilde ve çevreye dost üretim, 
  • Nörodermatik, ev tozu alerjisi gibi hastalıklarla savaşmaya yardımcı olması olarak sıralayabiliriz.
     

*Bebegg etiketli tüm ürünlerimiz bağımsız sağlık kuruluşlarında ve laboratuvarlarda defalarca test edilerek doğruluğu kanıtlanmış ve sertifikalandırılmıştır. 



 
Etiketler: blog
Ekim 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR