Bebekler Nasıl Rahat Uyur?

Bebekler Nasıl Rahat Uyur?

Yapılan bir araştırmaya göre ebebeynler bebek sahibi olduktan sonra yılda 600 saatten fazla ‘uyku saati kaybına’ uğruyor. Uyku düzeninde özellikle 0 ila 7 yaş arasında çocuk sahibi olan annelerin yüzde 90’ı ise normal bir uyku düzenine geri dönemiyor.

İlk doğduğu andan itibaren bebeklerin düzenli uykuya alıştırılması bedensel ve ruhsal gelişimi açısından da oldukça önemlidir. Bebeklerin rahat, güvenli ve hijyenik bir ortamda uyku düzenine alıştırma sürecinde anne ve babaların kaygılarını giderecek ürünlerin önemi de ön plana çıkıyor. Sağlıklı, konforlu ve nitelikli uyku ürünleriyle birlikte ‘ideal bir uyku ritmi’ bebeğinizin gelişimine olumlu katkılar sağlayacaktır.

Anne ve babalara iç rahatlığı ve güvenliği sağlayan Bebegg’in yenidoğan uzmanlığıyla geliştirilen Pamuk Bebek Yorgan Seti, Pamuk Bebek Yastık ve Nevresim Takımları bebeğiniz için nitelikli bir uyku standartı sağlıyor. Bebeklere özel geliştirilmiş ‘organik ve çevre dostu’ bu nitelikli yatak ve uyku setlerini ilk günden itibaren güvenle ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.
 

Nitelikli, Ergonomik ve Doğal Bir Uyku İçin…

Bebekler uykuyu sever. Yenidoğan bebeklerde uyku düzeni ve beslenmesi oldukça önemlidir. Kendilerini daha huzurlu ve güvende hissetmeleri için hergün aynı rutinlerin uygulanması bebeğinizin gelişimine olumlu katkı sağlayacaktır. Uzun saatler uyuyan yeni doğan bebeklerin ve küçük çocukların uyku düzeninde hiçbir sıkıntısı ya da ihtiyacı olmaması güvenli, huzurlu ve nitelikli bir uyku ortamı sağlanmasıyla mümkün olabilir. Bebeğinizi uyutmadan önce onu uykuya hazırlamak ve uyku rutinine alıştırmak için olumsuz etkenleri ortadan kaldırmak gereklidir. Yüksek sesli konuşmak, evdeki huzursuzluklar, düzensiz yaşam ortamı veya kalitesiz uyku ürünleri ve benzeri negatif durumlar bebeğinizi de olumsuz etkileyecektir.

 

Bebeğinize uygun ortamı sağlamak, uyku öncesinde bebeğinizi rahatlatmak, yaşına ve gelişimine uygun rutinler uygulamak uykuya geçişini daha kolaylaştıracaktır. Örneğin, uyku öncesinde dinlendirici bir müzik açmak, kitap okumak ya da hafif bir masaj yapmak bebeğinizin uyku öncesi iyi bir ‘uyku rutini’ olabilir. Bu düzen her gün ve her uykudan önce mutlaka aynı sıra ile tekrarlanmalıdır.

 

UYKU DOSTU BEBEGG ÜRÜNLERİ



BEBEGG YORGAN SETİ 

Bebeğinizin kesintisiz uykusunu destekleyecek, konfor ve koruma hissi verecek uyku ürünlerinde anti-bakteriyel ve anti-alerjik kumaşları tercih etmelisiniz. Cildine zarar vermeyen yumuşak dokulu, terletmeyen, doğal pamuk kumaşlardan oluşan Bebegg Yorgan ve Uyku Setleri bebeğinizin bağışıklığını da destekleyecektir.
 

Organik Bebegg Yorgan Setinin Özellikleri Nelerdir? 

  • Pamuk bebek yorganı 100 x 150 cm 
  • Pamuk bebek yastığı 35 x 45 cm 
  • Yastık ve yorganların iç dolgusu yüzde 100 doğal pamuktur. 
  • Terletmez, alerji yapmaz ve ekolojiktir. 
  • Setlerimizin bebeğinizin vücuduna hissettirmeden nem çekme oranı yüksektir. 
  • Yumuşak dokusu ile bebeğinizin cildine zarar vermez, konforlu bir uyku sunar.
     

 

BEBEGG NEVRESİM TAKIMI

Sertifikalı organik pamuk kullanarak hazırlanan Bebegg Yenidoğan Nevresim Takımları, bebeklerin cilt sağlığı düşünülerek tasarlandı. Yüzde 100 nefes alan pamuktan oluşan Bebek Nevresim Takımları bebeklerin hassas cildi ile uyum içerisinde sağlıklı bir kombin sunuyor. Bebeğinizin rahatlığını da ön planda tutan esnek, yumuşak ve terletmeyen nevresim kumaşları ile bebeğiniz mışıl mışıl uyuyacak. 

 

6 Parça Organik Bebegg Nevresim Takımı İçinde Neler Var?

  • Pamuk bebek nevresim kılıfı 100 x 150 cm 
  • Lastikli çarşaf 80 x 140 cm 
  • Yastık kılıfı 35 x 45 cm 
  • 2.Yastık kılıfı 40 x 40 cm 
  • Örgü battaniye 80 x100 cm 
  • Uyku arkadaşı 35 cm ölçüsünde ürünler mevcuttur.

     

Bebeklerin ve çocukların erken yaşlarda uyku rutinine alıştırılması gelişimine fayda sağlayacak ve ‘öğrenme yetisini’ de arttıracaktır.

 


 
Etiketler: blog
Ekim 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR